Ousmane Dembele, FC Barcelona: Nu banii sunt cei care joacă

Ousmane Dembele (20 de ani) nu a reuşit să impresioneze încă la Barcelona, fiind mai mereu accidentat sau nerefăcut complet, dar spune că preţul plătit de catalani în schimbul serviciilor sale, 105 milioane de euro plus bonusuri care vor ridica suma la 150 de milioane, nu atârnă greu pe umerii săi.

341 afișări
Imaginea articolului Ousmane Dembele, FC Barcelona: Nu banii sunt cei care joacă

Ousmane Dembele, FC Barcelona: Nu banii sunt cei care joacă

Tânărul care a impresioanat la Borussia Dortmund în sezonul trecut a strâns doar 10 meciuri în toate competiţiile dina cest sezon la Barcelona, timp în care şi-a trect în cont trei pase decisive, fără vreun gol. "Nu resimt nicio presiune din cauza preţului, chiar deloc. Nu dau atenţie acestui lucru. Mă interesează doar să joc cât mai bine. Nu banii sunt cei care joacă", a declarat Dembele pentru francezii de la Onze Mondial.

Francezul a dezvăluit la ce s-a gândit în momentul ofertei de pe Camp Nou. "Barcelona este cel mai mare club din lume. Când te gândeşti la Barca te gândeşti la La Masia (n.r.academia de juniori a catalanilor), la Ronaldinho, la Messi, la mulţi jucători de genul acesta", a mai spus Dembele.

Barcelona a plătit 105 milioane de euro în schimbul lui Ousmane Dembele, în vară, după plecarea lui Neymar la PSG. În contractul de transfer sunt trecute anumite bonusuri care ar putea ridica suma la 150 de milioane de euro, dacă anumite clauze vor fi îndeplinite.

80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ousmane Dembele, conform Transfermarkt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici