(P) Descoperă ghidul care te va face să înţelegi altfel pariurile online

Alătură-te zecilor de mii de pariori din România care au înţeles ce este de făcut pentru a câştiga la pariuri online.

5138 afișări
Imaginea articolului (P) Descoperă ghidul care te va face să înţelegi altfel pariurile online

(P) Descoperă ghidul care te va face să înţelegi altfel pariurile online

Ghidul pentru pariuri online dedicat anului 2017 a devenit un punct de referinţă pentru pariori. Cădar Marius, fondatorul comunităţii pariorilor din România, PariuriX.com, îi învaţă pe jucători care sunt avantajele pariurilor online şi cum pot aceştia să beneficieze din plin de facilităţile oferite. Descoperă aplicaţia de pariuri online prin care poţi plasa pariuri cu comandă vocală!

Toate aspectele legislative importante, care fac atingere la subiectul pariurilor, sunt în detaliu explicate în ghid. Pariurile online sunt 100% legale, însă doritorii trebuie să se asigure că se înregistrează exclusiv la operatorii licenţiaţi în România la ONJN. Plasează pariuri pe sporturi virtuale şi joacă sloturi video ca la aparate!

Ghidul cuprinde un tutorial complet pariuri online, de la deschiderea contului, la retragerea câştigurilor şi chiar până la abordarea unor strategii profesioniste, dezvăluite de unul dintre primii pariori de pe online din România. Ştiai că la această agenţie poţi vinde cote la pariuri online?

GHID 2017 PARIURI ONLINE conţine şi rezolvările ale celor mai comune dificultăţi întâmpinate de pariori, pentru a le facilita introducerea în pariuri online. Da, aici poţi juca concursul Predictorul Fotbalului, cu premii de până la 65.000 RON!

Pasionaţii care vor descărca ghidul vor găsi pe ultima pagină o surpriză pe cinste: aprofundarea subiectului este propusă de Cădar Marius cu ajutorul altor două publicaţii gratuite. Aici găseşti analize şi ponturi specializate din partea experţilor Ilie Dumitrescu şi Ionel Dănciulescu!

Descarcă Ghid 2017 Pariuri Online

Cădar Marius le atrage atenţia pariorilor cu privire la casele de pariuri online la care joacă de fiecare dată când are ocazia. „De-a lungul anilor am pariat la sutele de case de pariuri online şi am ajuns la concluzia că nu este suficient să joci la o singură agenţie pentru a câştiga la pariuri online pe termen lung,” este probabil unul dintre cele mai importante sfaturi oferite de expertul care se bucură de peste 15 ani de experienţă în domeniu.

Specialistul ne-a mărturisit că este deseori întrebat care este cea mai bună casă de pariuri online licenţiată în România. Răspunsul său la această întrebare este unul cât se poate de interesant: „Nu există o casă de pariuri care să fie cea mai bună. Fiecare are plusuri şi minusuri, iar noi suntem datori să speculăm mereu avantajele pe care operatorii ni le oferă. De jucat, pot să va spun că joc la cele 5 agenţii recomandate de mine, atât în ghid, cât şi pe site,” a spus Cădar Marius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici