16 jucători de la o echipă de fotbal din Brazilia, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

  • Clubul brazilian Vasco Da Gama a anunţat că 16 jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus
  • Alţi 3 fotbalişti s-au vindecat şi pot reveni la antrenamente
  • Echipa din Brazilia a efectuat, în total, 350 de teste pentru coronavirus
80 afișări
Imaginea articolului 16 jucători de la o echipă de fotbal din Brazilia, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

P16 jucători de la o echipă de fotbal din Brazilia, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

16 dintre cei 43 de jucători ai echipei Vasco Da Gama din Brazilia au intrat în izolare, după ce au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut de clubul brazilian, care a efectuat 350 de teste. Oficialii grupării din Rio de Janeiro au transmis şi o veste bună, 3 fotbalişti, infectaţi la începutul pandemiei, s-au vindecat. 

Vasco Da Gama se pregătea să reia antrenamentele şi în urma testelor făcute, până la revenirea pe teren, au fost depistaţi fotbaliştii infectaţi. 

"Jucătorii care au avut rezultate pozitive vor fi monitorizaţi şi nu se vor alătura echipei până când vom fi siguri că nu mai există riscul răspândirii virusului. 

Această situaţie ne arată că mergem în direcţia bună, identificând sportivii infectaţi din timp, astfel încât să limităm răspândirea virusului", au spus cei de la Vasco da Gama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici