Pachete speciale de bilete la următoarele trei meciuri de pe teren propriu ale echipei Dinamo

FC Dinamo va pune în vânzare, începând de vineri, pachete speciale de bilete pentru următoarele trei partide pe care echipa pregătită de Mihai Teja le va disputa pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Concordia Chiajna, informează site-ul oficial al clubului bucureştean

87 afișări
Imaginea articolului Pachete speciale de bilete la următoarele trei meciuri de pe teren propriu ale echipei Dinamo

Pachete speciale de bilete la următoarele trei meciuri de pe teren propriu ale echipei Dinamo (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preţurile pachetelor de bilete pentru cele trei partide este următorul:

Peluze - 20 de lei (sau 10 lei pentru fiecare partidă);

Tribuna a II-a: 30 de lei (sau 15 lei pentru fiecare partidă);

Tribuna I, sectoarele 1,2,7 şi 8: 40 de lei (sau 20 de lei pentru fiecare partidă);

Tribuna 0, sectoarele 3,4,5 şi 6: 50 de lei ( sau 25 de lei pentru fiecare partidă);

VIP, sectoarele 4, 5, rândurile 13-19: 60 de lei ( sau 30 de lei pentru fiecare partidă).

Pachetele pregătite de Dinamo pentru suporteri vor fi puse în vânzare vineri, de la ora 12.00, la casele de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În perioada 10-17 martie, FC Dinamo va disputa trei partide pe teren propriu, după cum urmează: cu Pandurii Târgu Jiu, marţi, de la ora 18.30, în cadrul manşei a doua a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, şi cu Concordia Chiajna, marţi, 17 martie, de la ora 17.30, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici