Palermo îşi depune candidatura pentru JO din 2020

Palermo îşi va depune candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, urmând să devină al treilea oraş italian ce va candida pentru găzduirea acestei competiţii, după Veneţia şi Roma.

27 afișări
Imaginea articolului Palermo îşi depune candidatura pentru JO din 2020

Palermo îşi depune candidatura pentru JO din 2020 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Raffaele Lombardo, preşedintele regiuni Palermo şi Nino Strano, responsabilul pentru Turism şi Sport, vor prezenta candidatura, joi, la Roma.

În octombrie, Veneţia şi Roma şi-au anunţat candidaturile pentru organizarea JO din 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici