Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti, în optimile de finală ale Cupei Ligii

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni, în deplasare, formaţia Pandurii Târgu Jiu în optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi efectuată la sediul LPF.

219 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti, în optimile de finală ale Cupei Ligii

Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti, în optimile de finală ale Cupei Ligii (Imagine: Shutterstock)

Meciurile complete din optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast sunt următoarele:

FC Voluntari - Astra Giurgiu

Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti

Concordia Chiajna - FC Botoşani

CSMS Iaşi - CFR Cluj

FC Viitorul - CS Universitatea Craiova

ACS Poli Timişoara - Petrolul Ploieşti.

Partidele din optimile de finală se vor disputa la 9 şi 10 septembrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul primei echipe.

Echipele Steaua Bucureşti (campioană) şi ASA Târgu Mureş (vicecampioană) vor intra în competiţie direct în faza sferturilor de finală.

La tragerea la sorţi au fost prezenţi câte doi suporteri ai fiecărei formaţii.

Premiile totale ale Cupei Ligii Adeplast sunt de un milion de euro, dintre care 400.000 de euro vor reveni câştigătoarei competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici