Pandurii Târgu Jiu refuză disputarea în cuplaj a semifinalelor Cupei Ligii

Gruparea Pandurii Târgu Jiu nu este de acord cu propunerea preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, privind disputarea în cuplaj pe Arena Naţională a partidelor din semifinalele Cupei Ligii Adeplast, a declarat, marţi, secretarul general al clubului gorjean, Daniel Băloi.

112 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu refuză disputarea în cuplaj a semifinalelor Cupei Ligii

Pandurii Târgu Jiu refuză disputarea în cuplaj a semifinalelor Cupei Ligii (Imagine: Shutterstock)

"Nu e vorba de club că nu ar vrea cuplajul, ci despre suporteri. Pandurii e prima oară în situaţia de a juca o semifinală în dublă-manşă şi nu putem să îi privăm pe suporterii noştri de acest meci, mai ales că noi ne dorim să jucăm finala cu trofeul pe masă", a afirmat Băloi.

Oficialul s-a arătat mulţumit de faptul că Pandurii Târgu Jiu a evitat o întâlnire cu Steaua în semifinalele Cupei Ligii. "Dinamo este unul dintre adversarii pe care noi am fi vrut să îi întâlnim. Sincer, doream să evităm Steaua. Cred că va fi o dublă interesantă cu Dinamo, în care consider că şansele de calificare sunt egale", a explicat secretarul general al grupării gorjene.

Conform tragerii la sorţi de marţi, meciurile din semifinalele Cupei Ligii sunt Steaua - Astra Giurgiu şi Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti. Steaua şi Pandurii vor juca prima manşă pe teren propriu.

Meciurile din semifinale se vor disputa în intervalul 16-18 februarie (turul) şi 10-12 martie (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici