PANICĂ după derby-ul de la handbal Dinamo- Steaua: Portarul Saeid Heidaridad s-a prăbuşit în drumul spre vestiare

Momente de panică la finala campionatului de handbal. Steaua s-a impus pe terenul campioanei en-titre Dinamo şi a împins duelul în meci decisiv, dar finalul partidei un incident a provocat panică. Portarul Saeid Heidaridad a căzut din picioare, din senin, în drumul spre vestiare.

1534 afișări
Imaginea articolului PANICĂ după derby-ul de la handbal Dinamo- Steaua: Portarul Saeid Heidaridad s-a prăbuşit în drumul spre vestiare

PANICĂ după derby-ul de la handbal Dinamo- Steaua: Portarul Saeid Heidaridad s-a prăbuşit în drumul spre vestiare

Potrivit Pro Sport, portarul clubului Dinamo ar fi leşinat după ce acuzat dureri în zona abdomenului. S-a ridicat în cele din urmă, după câteva minute de panică. Acesta a primit îngrijiri la vestiare. 

Steaua s-a impus cu 27-26 pe terenul rivalei Dinamo în meciul doi al finalei Ligii Zimbrilor, dar finalul, şi aşa unul trist pentru "câini", putea fi unul dramatic. Reporterul ProSport la Sala Dinamo a surpris momentul când Saeid a căzut din picioare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici