Panică şi în lumea tenisului. Jucătorul care anunţă că "are toate simptomele coronavirusului"

  • Bernard Tomic, locul 200 ATP, se află în izolare
  • Tomic crede că a luat virusul pe parcursul călătoriei de la Mexico City la Monterrey, de săptămâna trecută
  • Locul 17 în topul ATP este cea mai bună clasare a sa
7987 afișări
Imaginea articolului Panică şi în lumea tenisului. Jucătorul care anunţă că "are toate simptomele coronavirusului"

Panică şi în lumea tenisului. Jucătorul care anunţă că "are toate simptomele coronavirusului"

Teama de coronavirus a ajuns şi în lumea tenisului, un sport în care protagoniştii călătoresc săptămânal de la un turneu la altul. Jucătorul australian Bernard Tomic (27 de ani) s-a autoizolat şi spune că se simte destul de rău.
 
Tomic asteaptă să fie testat şi să afle dacă într-adevăr are COVID-19. El crede că a luat virusul în timpul călătoriei de la Mexico City la Monterrey.
 
"De marţi am început să nu mă simt bine. Am probleme respiratorii, iar sistemul meu imunitar este slăbit. Pentru moment sunt în izolare, aşa cum am fost sfătuit. Înca nu am fost testat, dar am simptomele. Oamenii trebuie să ia foarte în serios această problemă", a spus el pentru Herald Sun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici