PAOK Salonic a obţinut, sâmbătă seară, a 22-a victorie a sezonului, 2-1 pe terenul lui Panetolikos

PAOK Salonic a obţinut, sâmbătă seară, 16 martie, a 22-a victorie a sezonului, 2-1 pe terenul lui Panetolikos, locul şase în Superliga Greacă, şi s-a distanţat, din nou, la zece puncte de marea rivală Olympiakos, care va juca, duminică, 17 martie, derby-ul Atenei cu Panathinaikos.

135 afișări
Imaginea articolului PAOK Salonic a obţinut, sâmbătă seară, a 22-a victorie a sezonului, 2-1 pe terenul lui Panetolikos

PAOK Salonic a obţinut, sâmbătă seară, a 22-a victorie a sezonului, 2-1 pe terenul lui Panetolikos

Fără gol primit în ultimele două meciuri (2-0 cu Panathinaikos şi 3-0 cu Atromitos), defensiva condusă de Fernando Varela a cedat în minutul 54, când Bajrovic a deschis scorul din penalty. Părea că deplasarea de la Panetolikos va relansa lupta la titlu în Grecia, dar PAOK a avut nevoie de doar trei minute pentru a rezolva meciul şi a câştiga cele trei puncte graţie fundaşilor laterali. A egalat Vieirinha, în minutul 64, iar Matos a adus victoria, în minutul 67, din pasa lui Biseswar.

Panetolikos - PAOK s-a terminat 1-2, într-un meci în care echipa lui Răzvan Lucescu a dominat la toate capitolele (posesie, şuturi spre/pe poartă, cornere), iar succesul pune o presiune teribilă pe umerii lui Olympiakos. Cu cinci etape înaintea finalului sezonului, PAOK are un avans de zece puncte (67 faţă de 57), iar rivala din Atena e pusă în faţa unui meci greu, derby-ul cu Panathinaikos, în deplasare, programat duminică la ora 19:00. Dacă "Oly" se încurcă, titlul ajunge cel mai probabil la Salonic, opt sau zece puncte fiind aproape imposibil de recuperat în doar cinci meciuri.

Echipa folosită de Răzvan Lucescu: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Vieirinha - Sergio Oliveira (Misic 77), Shakhov - Limmios (Swiderski 60), Biseswar, Jaba (Pedro Henrique 87) - Akpom

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici