Partida Craiova - FCSB se joacă cu casa închisă

Craiova a anunţat, printr-o postare pe pagina de Facebook a clubului, că biletele pentru partida cu FCSB au fost epuizate. Oltenii au dat publicităţii ştirea, prin următorul anunţ:

122 afișări
Imaginea articolului Partida Craiova - FCSB se joacă cu casa închisă

Partida Craiova - FCSB se joacă cu casa închisă

” — Vericule, mai ai un bilet în plus?

— Vericule, fuseră şi se duseră!

— Muicăăăăă! Rămăsei fără bilet.

— Vericule, ţi-am zis că trebuia să ne facem abonamente”, se arată în postarea Craiovei. Pe lângă importanţa meciului, numărul mare al suporterilor rezultă şi din faptul că acesta va fi primul meci al lui Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Fostul selecţioner a adus un suflu nou la echipă, iar acesta s-a simţit imediat. La primul antrenament, un număr important de fani a venit la stadion pentru a-şi arăta susţinerea faţă de el.

De altfel, Sorin Cîrţu anunţa, pentru ProSport, de miercuri, că: ”Stadionul va fi plin. Absolut! Nu e nicio îndoială în direcţia asta. Azi dimineaţă mai erau vreo 3.000 de bilete disponibile, şi acelea în colţurile terenului şi în înaltul peluzei, la cucurigu. Cred că s-au dat toate până la ora asta”. Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, iar derby-ul etapei a 9 a Ligii 1 este primul meci al lui Victor Piţurcă în calitate de manager general al oltenilor.

Taguri:
fcsb,
craiova,
bilete

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici