Partida Croaţia – România a fost reprogramată pe 22 februarie 2021

  • Partida Croaţia – România a fost reprogramată pe 22 februarie 2021, de la ora 17.00, pe stadionul Aldo Drosina din zona Istriei.
  • Reprezentativa feminină a României trebuia să dispute ultimul joc din campania de calificare pentru WEURO 2022 pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.
342 afișări
Imaginea articolului Partida Croaţia – România a fost reprogramată pe 22 februarie 2021

Reprezentativa feminină a României trebuia să dispute ultimul joc din campania de calificare pentru WEURO 2022 pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. În urma depistării a două cazuri de COVID-19 în cadrul delegaţiei care urma să facă deplasarea în Croaţia, naţionala feminină nu a primit acordul de a părăsi ţara. Întreg lotul şi staff-ul tehnic au intrat în carantină, cu posibilitate de retestare după 7 zile, fiind consideraţi contacţi direcţi ai celor doi infectaţi. În urma prezentării acestor argumente la UEFA, s-a decis reprogramarea partidei, transmite federaţia Română de Fotbal.

Astfel, tricolorele vor avea ocazia să încheie pe teren această campanie de calificare! Partida cu naţionala Croaţiei se va juca pe 22 februarie 2021, de la ora 17:00, pe stadionul Aldo Drosina din zona Istriei.

”Este o veste foarte bună, ne bucurăm să putem încheia această campanie de calificare pe teren. Cu siguranţă nu a avut desfăşurarea la care ne-am fi aşteptat, însă sperăm ca la ora meciului cu naţionala Croaţiei să avem la dispoziţie cele mai bune jucătoare pentru a putea încheia cu o victorie aceste preliminarii. Avem un obiectiv de atins: să încheiem grupa pe locul trei, pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorţi pentru preliminariile la Mondial”, a declarat Mirel Albon, selecţionerul primei reprezentative.

Tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial la fotbal feminin din 2023, găzduit de Australia şi Noua Zeelandă, va avea loc în luna aprilie a anului viitor. ”Am pregătit deja un plan de acţiuni pentru anul viitor. Ne vom afla adversarii în luna aprilie, iar în toamnă, cel mai probabil, vom începe campania de calificare. Sperăm să avem tot lotul complet şi apt pentru această campanie, deoarece ne dorim foarte mult să obţinem prima noastră calificare la un Mondial!”, a adăugat selecţionerul Mirel Albon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici