Partida Steaua - FK Aktobe va fi arbitrată de o brigadă din Cehia

Partida Steaua - FK Aktobe, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, ce se va disputa, miercuri, pe Arena Naţională, va fi arbitrată de o brigadă din Cehia, avându-l la centru pe Miroslav Zelinka, informează site-ul oficial al campioanei României.

84 afișări
Imaginea articolului Partida Steaua - FK Aktobe va fi arbitrată de o brigadă din Cehia

Partida Steaua - FK Aktobe va fi arbitrată de o brigadă din Cehia (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Zelinka va fi ajutat la cele două linii de Antonin Kordula şi Jan Patak, în timp ce rezervă va fi Zbynek Proske.

Delegatul UEFA va fi elveţianul Rene Eberle, în timp ce observatorul de arbitri va fi spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Potrivit site-ului oficial al Stelei, Zelinka a arbitrat partida ACF Fiorentina - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, din sezonul trecut al Ligii Europa, dar şi finala Ligii Campionilor la tineret, câştigată de FC Barcelona în faţa formaţiei Benfica Lisabona, scor 3-0.

Partida Steaua - FK Aktobe, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. În tur, cele două echipe au remizat, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici