Partida Storhamar - CS Minaur din EHF European League nu se poate juca în Norvegia din cauza Covid

CS Minaur Baia Mare a anunţat vineri că din cauza pandemiei de Covid-19 partida de handbal feminin din Grupa C a EHF European League, dintre Storhamar şi echipa băimăreană, nu se va putea juca în Norvegia.

131 afișări
Imaginea articolului Partida Storhamar - CS Minaur din EHF European League nu se poate juca în Norvegia din cauza Covid

Sursa foto: Mediafaxfoto

Meciul programat pe 13 februarie, la Storhamar, nu se va mai putea desfăşura în Norvegia, deoarece legislaţia legată de Covid-19 din ţara nordică este una extrem de strictă, orice persoană care pătrunde pe teritoriul statului norvegian fiind obligată să stea în carantină 14 zile.

Mai mult decât atât, starea de urgenţă din Norvegia va fi prelungită cel mai probabil, din 31 ianuarie, cu încă două săptămâni, până pe 14 februarie, timp în care nu se va disputa nici o competiţie sportivă pe teritoriul norvegian.

În consecinţă, clubul Storhamar caută o soluţie pentru disputarea acestui joc. Una din variantele posibile este jucarea meciului într-o ţară apropiată. Cea de a doua a fost propusă de CS Minaur, care este dispusă să organizeze în Baia Mare acest meci.

Storhamar a decis deja că va juca în deplasare şi cele două meciuri cu Thuringer HC. În partida tur, disputată la Baia Mare, Minaur a câştigat cu 33-29 (14-13).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici