Patricia Maria Ţig a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Baku, la dublu

Perechea Patricia Maria Ţig/Misa Eguchi (România/Japonia) a ratat, joi, calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Baku (Azerbaidjan), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

119 afișări
Imaginea articolului Patricia Maria Ţig a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Baku, la dublu

Patricia Maria Ţig a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Baku, la dublu (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Ţig şi Eguchi au pierdut, cu scorul de 6-7 (0), 3-6, meciul disputat cu perechea rusă Margarita Gasparian/Alexandra Panova, cap de serie numărul unu.

Pentru calificarea în sferturile de finală, învinsele de joi vor primi 60 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 1.820 de dolari.

La Baku, Ţig continuă concursul pe tabloul principal de dublu, unde a ajuns în sferturile de finală, venind din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici