Patricia Ţig s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Patricia Ţig menţine vii şansele unui succes românesc la BRD Bucharest Open 2019, cu o nouă victorie entuziasmantă.

94 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Patricia Ţig s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Vineri seară, ea a reuşit a doua victorie consecutivă în faţa unei favorite a tabloului, învingând-o pe Kristyna Pliskova, scor 6-3, 3-6, 6-3, la finele unui meci care a durat aproape două ore. Intrată fără clasament pe tabloul de calificare, după ce şi-a câştigat pe teren wildcardul din partea organizatorilor, Patricia Ţig a rămas ultima româncă în competiţia de simplu la BRD Bucharest Open, după eliminarea Irinei Begu de către Laura Siegemund.

Adversara Patriciei Ţig pentru un loc în finală va fi Laura Siegemund, învingătoare, vineri, în faţa Irinei Begu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici