Patricia Ţig şi Andreea Mitu au fost eliminate în primul tur al turneului WTA de la Bol

Patricia Ţig (locul 99 în clasamentul mondial) a pierdut, marţi, meciul cu americanca Jennifer Brady (147 WTA), scor 2-6, 1-6, în timp ce Andreea Mitu (116 WTA) a cedat confruntarea cu elveţianca Stefanie Vogele (103 WTA), scor 3-6, 2-6, în primul tur al turneului de tenis de la Bol, Croaţia.

297 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig şi Andreea Mitu au fost eliminate în primul tur al turneului WTA de la Bol

Patricia Ţig şi Andreea Mitu au fost eliminate în primul tur al turneului WTA de la Bol (Imagine Silvia Ilie / Mediafax Foto)

Meciul Patriciei Ţig (21 de ani) a durat o oră şi 11 minute. Pe durata partidei, românca şi-a pierdut de şase ori serviciul şi a reuşit doar două break-uri.

Patricia era favorita cu numărul 8 la câştigarea trofeului din Croaţia. Pentru participarea în cadrul turneului, Ţig va primi un punct în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 1.050 de dolari.

Andreea Mitu (24 de ani) a pierdut după o oră şi 12 minute de joc. Românca şi-a pierdut de patru ori serviciul şi a reuşit un break.

Pentru faptul că a evoluat pe tabloul principal al turneului de la Bol, Mitu va primi un punct WTA şi 1.050 de dolari.

Patricia Ţig şi Andreea Mitu nu vor părăsi deocamdată localitatea croată, întrucât vor face pereche miercuri în optimile probei de dublu, unde vor întâlni echipa Ani Mijacika/Marine Partaud (Croaţia/Franţa).

Turneul WTA de la Bol se desfăşoară pe zgură, este o competiţie secundară (având în vedere că are loc în acelaşi timp cu Marele Şlem al Franţei de la Paris) şi este dotat cu premii totale de 125.000 de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici