Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, va organiza un turneu de tenis. ”O alternativă la ce există deja”

  • Turneul organizat de Mouratoglou va debuta la data de 16 mai.
  • Competiţia va avea loc în Franţa.
  • Printre jucătorii ce vor participa se numără David Goffin şi Alexei Popyrin.
130 afișări
Imaginea articolului Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, va organiza un turneu de tenis. ”O alternativă la ce există deja”

Sursa: Hepta

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, va organiza Ultimate Tennis Showdown. Aceasta va avea loc în Franţa, la Mouratoglou Academy.

"Ultimate Tennis Showdown este gândit a fi o alternativă la ce există deja. Este o platformă creată să arate talentul incredibil, atletismul şi personalităţile jucătorilor de tenis. Oferă o abordare nouă şi inovativă", a anunţat el pe Instagram.

Competiţiile de tenis au fost suspendate până la data de 13 iulie, din cauza pandemiei de COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici