Patrick Petre şi-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2021

Patrick Petre a semnat, vineri, prelungirea contractului cu Dinamo până la data de 30 iunie 2021, anunţă site-ul oficial al clubului.

236 afișări
Imaginea articolului Patrick Petre şi-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2021

Patrick Petre şi-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2021 (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Conform noii politici de salarizare a juniorilor de la Dinamo, Petre va avea pentru început un salariu lunar de 400 de euro, însă veniturile sale pot creşte la 2.000 de euro pe lună în funcţie de bonusurile de performanţă. Iniţial, mijlocaşul în vârstă de 18 ani a refuzat prelungirea contractului, nemulţumit de salariul propus. În precedentul contract, Petre avea un salariu lunar de 1.500 de euro pe lună.

Potrivit regulamentului, fotbalistul era obligat să semneze cu clubul care l-a format, dacă acesta îi făcea o ofertă. Din cauză că Petre refuza prelungirea, Dinamo l-a notificat pe jucător - conform regulamentului - prin executor judecătoresc.

TITLURILE ZILEI

Convocat la reprezentativa Under 19 a României, Patrick Petre a marcat un gol în victoria cu 4-0 împotriva echipei U-19 a clubului Rubin Kazan. După câteva ore, s-a alăturat lotului lui Dinamo în cantonamentul de la „Atlantica Miramare Hotel” din Limassol, unde a şi semnat contractul.

Ultimul joc de pregătire în Cipru, cu Ruch Chorzow (Polonia), se va disputa marţi, 2 februarie, la ora 15:00, tot la Pyrgos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici