Patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost agresat şi jefuit la Londra

Patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost spitalizat pentru scurt timp la Londra, după ce a fost agresat în timp ce se afla alături de prietena sa, brazilianca Fabiana Flosi, informează The Sun.

41 afișări
Imaginea articolului Patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost agresat şi jefuit la Londra

Patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost agresat şi jefuit la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi se întorceau la apartamentul lor, când au fost atacaţi de patru persoane care l-au lovit cu pumnul şi picioarele pe Ecclestone, iar acesta a căzut la pământ. celor doi le-au fost furate bijuterii şi ceasuri în valoare de 200.000 de lire sterline.

Bernie Ecclestone, în vârstă de 80 de ani, a fost transportat la spital pentru o "rană minoră", în timp ce Fabiana, în vârstă de 31 de ani, a fost "cutremurată" de acest incident.

"Nu există nicio îndoială că atacatorii ştiau cine este Ecclestone. Hoţii trebuie prinşi cât mai repede", a declarat un ofiţer de poliţie.

Ecclestone a mai fost victima unui atac în 1996, când agresorii au intrat în locuinţa sa şi au furat un inel ce aparţinea soţiei sale de atunci, Slavica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici