Patronul miliardar al unui cunoscut club de fotbal vrea să-l dea în judecată pe Gheorghe Hagi

Ivan Savvidis (60 de ani), patronul miliardar al lui PAOK Salonic, ar intenţiona să îl dea în judecată pe Gheorghe Hagi, după ultimele declaraţii făcute de "Rege", în care l-a criticat pe Răzvan Lucescu, în urma calificării României U21 în semifinalele Campionatului European.

5506 afișări
Imaginea articolului Patronul miliardar al unui cunoscut club de fotbal vrea să-l dea în judecată pe Gheorghe Hagi

Patronul unui cunoscut club de fotbal vrea să-l dea în judecată pe Gheorghe Hagi

Potrivit gazzetta.gr, Ivan Savvidis plănuieşte să-l dea în judecată pe Hagi, considerând nedrept modul în care acesta a vorbit despre antrenorul său de la PAOK. În plus, fiul patronului, George Savvidis ar fi postat un mesaj cu subînţeles pe contul său de Instagram, menţionând "Timpul meu, banii mei, familia mea se respectă. Nu te juca cu ele!".

Totul a plecat de la declaraţiile lui Gică Hagi făcute după România U21 - Franţa U21 0-0. Manager-ul de la Viitorul s-a arătat foarte nemulţumit de faptul că Răzvan Lucescu declarase că naţionala de tineret nu poate reprezenta generaţia care poate fi salvarea românesc şi că doar cinci sau şase jucători din actuala echipă a lui Mirel Rădoi vor reuşi să evolueze la cel mai înalt şi să formeze un grup puternic. Hagi i-a transmis lui Lucescu Jr. "să meargă la pistolarul lui", făcând referire la momentul în care Ivan Savvidis a intrat cu o armă pe teren.

"(...)Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r. patronul lui PAOK, Ivan Savvidis) pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele şi toate. A greşit flagrant faţă de aceşti copii. Taică-su a jucat în generaţia anilor '70, în anii '80 am avut o generaţie care a câştigat Champions şi a făcut performanţe foarte mari. Şi în anii '90 a fost altă generaţie care ne-a dus la Campionate Mondiale şi Europene. Pentru el e greu să înţeleagă acest lucru sau probabil nu îi convin performanţele care se obţin", a declarat Hagi, luni seară, la TelekomSport.

Reacţia lui Hagi vine după declaraţiile lui Răzvan Lucescu de la Pro X, dinaintea meciului cu Franţa, care a adus calificarea tricolorilor U21 în semifinalele turneului final: "Nu, generaţia asta nu poate fi salvarea fotbalului românesc. E doar o speranţă, o situaţie de moment. Cum noi nu suntem în măsura de a avea performanţe cu echipele de club, cu echipa nationala mare, ne legăm foarte tare de această naţională de tineret. Dar naţionala de tineret nu înseamnaă fotbalul românesc. După acest turneu, fiecare jucător o va lua pe un drum. Poate fi dusă această naţională, toată, la naţionala mare şi poate obţine rezultate la nivelul naţionalelor mari? Nu! A, că dintre aceşti jucători, 5-6 vor forma un grup puternic şi poate că acest grup poate aduce calificări echipei naţionale, da. Asta se poate întâmpla. Sunt emoţionat că sunt atâţia români la turneul final. E echipa naţională cea mai iubita la acest moment. E aspectul cel mai frumos şi dătător de speranţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici