Paul Constantin Pepene, campion mondial de juniori la schi fond

Sportivul Paul Constantin Pepene a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de urmărire 30 de kilometri din cadrul Campionatelor Mondiale de schi fond juniori, ce se desfăşoară în localitatea Hinterzarten (Germania), informează site-ul oficial al federaţiei de profil.

259 afișări
Imaginea articolului Paul Constantin Pepene, campion mondial de juniori la schi fond

Paul Constantin Pepene, campion mondial de juniori la schi fond (Imagine: fis-ski.com)

Paul Constantin Pepene, în vârstă de 22 ani, a terminat cursa cu timpul de o oră, 24 de minute şi 45 de secunde, fiind urmat de norvegianul Ole-marius Bach (1:25.11) şi de germanul Andreas Katz (1:25.11).

Cu o zi înainte, vineri, sportivul Petrică Hogiu a câştigat medalia de argint în proba de urmărire 20 de kilometri din cadrul competiţiei de la Hinterzarten. Hogiu (19 ani) a plecat al 16-lea şi a terminat cursa în 57 de minute şi 35 de secunde, fiind devansat de rusul Petr Sedov cu 41 de secunde. Pe locul trei s-a clasat sportivul norvegian Finn Haagen Krogh, la trei secunde de Hogiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici