Paul Papp, după calificarea echipei Astra Giurgiu în finala Cupei României: Sperăm să aducem trofeul la Giurgiu

Fundaşul echipei Astra Giurgiu, Paul Papp, desemnat omul meciului în partida retur din semifinalele Cupei României - Timişoreana cu Petrolul Ploieşti, scor 2-1, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că speră ca formaţia pregătită de Florin Marin să cucerească trofeul.

105 afișări
Imaginea articolului Paul Papp, după calificarea echipei Astra Giurgiu în finala Cupei României: Sperăm să aducem trofeul la Giurgiu

Paul Papp (Imagine: Liviu Chirica/ Mediafax Foto)

"Este fericire, deoarece Astra ajunge în premieră în finală. Nu este numai meritul meu, este meritul tuturor. A fost ceva de nedescris când am văzut mingea că intră în poartă. Sperăm să aducem trofeul la Giurgiu. Îi dedic acest gol iubitei mele. Am crezut tot timpul în această calificare şi am demonstrat că avem caracter", a spus Papp.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Petrolul a deschis scorul prin Tamuz, în minutul 22, Astra reuşind să întoarcă rezultatul prin Budescu '52 şi Papp '90+4.

În tur, la Ploieşti, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici