Pauline Parmentier nu a trecut prea uşor peste decizia Mariei Sharapova: Am văzut că juca la intensitate redusă

Pauline Parmentier (Franţa; 88 WTA) nu a trecut prea uşor peste decizia Mariei Sharapova (Rusia; 80 WTA), care a abandonat în meciul din primul tur de la Wimbledon, în decisiv, când era condusă cu 5-0.

623 afișări
Imaginea articolului Pauline Parmentier nu a trecut prea uşor peste decizia Mariei Sharapova: Am văzut că juca la intensitate redusă

Pauline Parmentier, despre retragerea Mariei Sharapova: Am văzut că juca la intensitate redusă

La conferinţa de presă de la finalul duelului, Parmentier a declarat că nu înţelege decizia luată în ultimul moment de adversară; a făcut trimiteri la faptul că Sharapova este o sportivă lipsită de fair-play. ”Mi-aş fi dorit ca ea să termine meciul. Încă îmi doresc să pot să mă bucur de această victorie. Am văzut că juca la intensitate redusă în setul trei. Am crezut că va renunţa la 3-0 sau la 4-0. Dar când joci până la 5-0, poţi să termini meciul. Deşi a fost acest context, eu tot m-am bucurat. Nu mă interesează ce spune lumea, am câştigat meciul.

Am făcut un scurt moonwalk (n.r. dansul lui Michael Jackson) pentru Bennet (n.r. Julien Benneteau), pentru că mi-a spus să fac asta dacă o voi învinge pe Sharapova. Când am văzut-o că se apropie, când a abandonat, am vrut să-i zic...dar ştiţi ce? Mi se pare trist pentru ea să spună 'N-am pierdut, îmi pare rău, am renunţat'! Nu-mi pasă, am câştigat, am meritat victoria, abandonul ei nu-mi ia cu nimic din merite. Să te retragi la 5-0 nu e foarte frumos, dar nu mă aşteptam la altceva din partea ei. Adică, putea să o facă înainte, era clar accidentată, dar la 5-0 e ca şi cum aş fi câştigat", a spus Parmentier.

Rusoaica a acuzat dureri mari la încheietura mâinii stângi, fapt care a determinat-o să abandoneze competiţia. ”Mi s-a mai întâmplat să am probleme cu tendonul mâinii stângi. Mi s-a întâmplat şi astăzi, în al doilea set. Cu siguranţă nu este uşor. Este foarte ciudat că am abandonat în timpul unui meci. Asta, cu siguranţă, înseamnă că este dureros. Nu am primit nici un fel de lămurire, din partea nimănui, cu privire la acest tip de accidentare şi la ce anume o cauzează”, a declarat Sharapova la final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici