Pavlyuchenkova, depistată pozitiv cu COVID-19 la sosirea în Australia

Jucătoarea de tenis rusă, Anastasia Pavlyuchenkova, finalistă la Roland Garros, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 la sosirea în Australia, unde planifica să participe la turneul de Grand Slam de luna viitoare de la Melbourne, a anunţat, joi, numărul 11 mondial.

221 afișări
Imaginea articolului Pavlyuchenkova, depistată pozitiv cu COVID-19 la sosirea în Australia

Pavlyuchenkova, depistată pozitiv cu COVID-19 la sosirea în Australia

Circuitul de tenis feminin va da startul sezonului 2022 săptămâna viitoare, cu un turneu WTA 500 la Adelaide şi câteva turnee WTA 250 la Melbourne, înainte de disputarea primului turneu major al anului, cu începere la 17 ianuarie.

„Din păcate, am veşti proaste. Am ajuns marţi în Australia şi am fost depistată pozitiv la testul COVID-19", a declarat Pavlyuchenkova pe Twitter.

„Sunt complet vaccinată şi mă pregăteam pentru începutul sezonului la Dubai. Dar trăim într-o perioadă foarte dificilă şi imprevizibilă. În acest moment sunt în izolare completă, într-un hotel special şi urmez toate protocoalele sub supravegherea medicilor".

Jucătoarea în vârstă de 30 de ani a ajuns luna trecută la cea mai bună clasare din cariera sa, după un sezon 2021 în care a jucat prima sa finală majoră, a câştigat aurul la dublu mixt la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi a condus Rusia la câştigarea titlului în Cupa Billie Jean King, de la Praga.

Mai mulţi jucători au fost nevoiţi să îşi întrerupă pregătirile pentru Australian Open din cauza noului coronavirus, inclusiv Rafa Nadal, Denis Shapovalov, Andrey Rublev, Belinda Bencic şi Ons Jabeur, care au fost testaţi pozitiv după ce au jucat la un eveniment demonstrativ din Abu Dhabi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici