Pe ce loc a terminat Simona Halep în cursa pentru cea mai frumoasă lovitură a anului. Patricia Ţig s-a clasat pe 4

Simona Halep a ocupat a doua poziţie în finala anchetei pentru desemnarea celei mai frumoase lovituri a anului. Patricia Ţig a încheiat şi ea pe locul 4 în clasamentul anchetei.

1059 afișări
Imaginea articolului Pe ce loc a terminat Simona Halep în cursa pentru cea mai frumoasă lovitură a anului. Patricia Ţig s-a clasat pe 4

Ce loc a ocupat Simona Halep în cursa pentru cea mai frumoasă lovitură a anului. Patricia Ţig s-a clasat pe 4

Lovitura jucătoarei de tenis Iga Swiatek a fost desemnată cea mai frumoasă lovitură a anului. ”Scurta” realizată la turneul de la Lugano i-a adus victoria în luna aprilie.

Simona Halep a încheiat pe locul doi ancheta celei mai frumoase lovituri. Aceasta a avut o lovitură superbă în faţa canadiencei Eugenie Bouchard, în timpul turneului de la Dubai, în luna februarie. Halep a mai ieşit învingătoare în luna mai, însă acea lovitură nu a prins finala anchetei.

Pe locul trei s-a clasat Elina Svitolina cu o lovitură realizată în luna octombrie, în timpul Turneului Campioanelor.

Patricia Maria Ţig a încheiat pe locul 4, cu o lovitură din timpul turneului de la Bucureşti, din luna iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici