Pe cine a ales Vicente del Bosque între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Legendarul selecţioner al Spaniei, Vicente del Bosque, a dezvăluit că a încercat să îl convingă pe Lionel Messi în tinereţe să aleagă naţionala Spaniei, în detrimentul Argentinei, ştiind âncă de atunci că atacantul va deveni cel mai bun jucător din istoria fotbalului.

6994 afișări
Imaginea articolului Pe cine a ales Vicente del Bosque între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Pe cine a ales Vicente del Bosque între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Admiraţia pentru Messi este la un nivel record după ce a condus Argentina spre gloria Cupei Mondiale din această iarnă.

Del Bosque a supervizat cea mai de succes perioadă din istoria Spaniei, conducându-şi ţara la prima sa Cupă Mondială în 2010 şi câştigând şi Campionatul European în 2012.

Într-o intervenţie la Radio Marca, Del Bosque şi-a dezvăluit admiraţia pentru Messi şi a recunoscut că a încercat să-l convingă să joace pentru Spania în loc de Argentina.

"Cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată este Messi. Între Cristiano Ronaldo şi Messi, îl aleg pe Messi. Dintre toţi jucătorii pe care i-am cunoscut în atâţia ani de fotbal, pentru mine, Messi, pentru constanţa şi calitatea sa de jucător, a fost impresionant. A avut câteva sezoane fantastice şi şi-a condus întotdeauna echipa înainte", a spus el.

"Am încercat totul pentru a-l convinge pe Messi să joace pentru Spania. Cu toate acestea, Lionel a refuzat din cauza iubirii pe care o are pentru ţara sa".

Messi s-a mutat în Spania la vârsta de 13 ani şi a fost curtat de federaţia spaniolă de fotbal aproape imediat ce a aterizat la Barcelona.

El a apărut pentru prima dată pentru echipele de tineret ale Argentinei la câteva zile după ce a împlinit 17 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici