Pe cine va întâlni Simona Halep în sferturi la Roland Garos

Simona Halep şi-a aflat adversara din sferturile turneului de Grand Slam de la Paris. Fostul lider mondial o va întâlni, pentru un loc în semifinalele Roland Garros, pe Amanda Anisimova (17 ani, locul 51 WTA).

503 afișări
Imaginea articolului Pe cine va întâlni Simona Halep în sferturi la Roland Garos

Pe cine va întâlnit Simona Halep în sferturi la Roland Garos

Următoarea adversară a sportivei din Constanţa este cea care a învins-o pe Irina Begu în turul trei al competiţiei, reuşind 24 de lovituri direct câştigătoare. În optimi, Amanda Anisimova s-a impus în faţa jucătoarei Aliona Bolsova, scor 6-3, 6-0.

Tenismena din America este prima într-un clasament al jucătoarelor sub 18 ani în topul WTA. Aceasta a ajuns în sferturile turneului Roland Garros, după ce a ajuns până în optimile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. În aprilie 2019 a câştigat primul trofeu WTA din carieră, la Bogota.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici