Pedrazzini: Ar fi cea mai mare greşeală să spunem că suntem deja calificaţi

Antrenorul stelist Massimo Pedrazzini a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Stelei ar face cea mai mare greşeală dacă s-ar considera deja calificaţi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, înainte de manşa secundă cu Trencin, din turul doi.

126 afișări
Imaginea articolului Pedrazzini: Ar fi cea mai mare greşeală să spunem că suntem deja calificaţi

Pedrazzini: Ar fi cea mai mare greşeală să spunem că suntem deja calificaţi (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

"Ştim că este un meci foarte dificil şi important pentru noi. Ar fi cea mai mare greşeală să spunem că suntem deja calificaţi. Bineînţeles că avem un avantaj, dar noi vom încerca să reglăm şi ceea ce nu a mers în tur. Trebuie să nu le dăm şansă să-şi impună jocul pentru că au calitate şi la mijlocul terenului şi în defensivă. Emoţii sunt, ca la orice meci, dar frică nu e. Cu siguranţă, adversarii nu se vor da la o parte, noi trebuie să jucăm inteligent pentru că miza este mare", a declarat Pedrazzini.

El a afirmat că toţi jucătorii de pe lista UEFA sunt apţi de joc, exceptându-l pe Gabriel Tamaş, exclus din lot.

Pedrazzini a vorbit şi despre Partizan Belgrad, adversara din turul trei preliminar, în cazul în care Steaua se califică: "Partizan este un adversar dificil şi din perspectiva suporterilor. Acum zece ani am fost cu Steaa Roşie Belgrad acolo şi ei se folosesc de absolut orice, inclusiv de atmosfera de acolo. Partizan este o echipă bună, dar şi noi suntem Steaua. Cu siguranţă nici ei nu sunt mulţumiţi că ne vor întâlni. Dică s-a dus în Georgia să vadă meciul, dar evident că va merge să-i vadă şi în campionat. Fotbalul din Serbia nu este sub fotbalul din România, au două echipe, Steaua Roşie şi Partizan, şi uneori mai apare şi a treia. Bineînţeles că jucătorii sârbi sunt valoroşi, dar fantezia jucătorilor români nu am văzut-o acolo".

Tehnicianul stelist a menţionat că De Amorim şi Alibec sunt jucători de calitate: "Au fost zvonuri, sunt tratative, cred că situaţia se poate rezolva în două-trei zile, dacă se va rezolva. Sunt jucători de calitate, însă, oricum noi nu i-am putea folosi decât dacă intrăm în grupe".

Pedrazzini consideră că Gabriel Tamaş şi George Ţucudean pot ajunge la orice club, deoarece "un jucător e liber să semneze cu orice echipă".

Steaua a învins, săptămâna trecută, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa AS Trencin, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc miercuri, de la ora 21.30, la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici