Pelé, operat la colon: „Sunt bine, voi câştiga acest meci”

  • Fostul mare campion brazilian a scris pe reţelele de socializare că a suferit o intervenţie chirurgicală.
  • Acesta intrase marţi în spitalul din Sao Paulo, iar sâmbătă i-a fost operată tumoarea la colon.
  • „Prietenii mei, vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele amabile”, a scris brazilianul pe Instagram.
274 afișări
Imaginea articolului Pelé, operat la colon: „Sunt bine, voi câştiga acest meci”

Pelé, operat de cancer de colon: „Sunt bine, voi câştiga acest meci”

"Sâmbăta trecută, am fost operat pentru a îndepărta o leziune suspectă în zona dreaptă a colonului meu. Tumoarea a fost identificată în timpul analizelor de săptămâna trecută", a fost mesajul fostului campion mondial.

Pelé, acum în vârstă de 80 de ani, de trei ori campion mondial, a ales reţelele sociale, pentru a-şi clarifica situaţia sănătăţii. De marţi, s-a aflat la spitalul din Sao Paulo pentru „controale de rutină” şi cu acea ocazie, medicii au descoperit problema. „Sunt bine, voi câştiga acest meci”, asigură după operaţie.

În zilele sosirii sale la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, în mass-media braziliană s-au răspândit ştiri despre o boală. S-a vorbit despre un leşin. Tot în acel caz, fostul fotbalist a intervenit personal şi a explicat ce s-a întâmplat: "Nu am leşinat. Am fost acolo pentru examene de rutină pe care nu am putut să le fac din cauza pandemiei".

Ştirea a devenit din nou actuală pentru că, în a şasea zi de spitalizare, din Brazilia se întrebau motivele unei spitalizări atât de lungi doar pentru verificări. „Mă simt bine”, a dat asigurări Pelé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici