Peluza Nord Craiova: Stadionul a fost dezinfectat, este gata de sold-out

Fanii Craiovei de la Peluza Nord au anunţat, vineri, prin intermediul paginii de Facebook, că au dezinfectat stadionul "Ion Oblemenco", înaintea meciului pe care CS Universitatea Craiova îl va juca, sâmbătă, cu liderul CFR Cluj.

642 afișări
Imaginea articolului Peluza Nord Craiova: Stadionul a fost dezinfectat, este gata de sold-out

Peluza Nord Craiova: Stadionul a fost dezinfectat, este gata de sold-out

Demersul ironic al fanilor echipei din Liga 1 vine după ce ultraşii din Peluza Sud '97, care susţin formaţia din liga a patra, au ocupat un sector din stadion la partida amicală pe care echipa naţională a României a jucat-o contra Suediei.

La prima apariţie pe noua arenă, fanii echipei conduse de Adrian Mititelu au lansat materiale pirotehnice, cu care au întrerupt partida pentru câteva momente în prima repriză şi au rupt mai multe scaune.

Vineri, cu o zi înainte de partida cu CFR Cluj, liderii Peluzei Nord au mers la stadion şi au curăţat cu insecticid sectorul ocupat de rivalii lor. Conform comunicatului publicat vineri, aceştia se aşteaptă ca la meciul cu CFR Cluj să se stabilească un nou record de asistenţă.

"Stadionul a fost dezinfectat, este gata de sold-out! A fost nevoie de ceva timp ca să reuşim să eliminăm duhoarea lăsată de galeria lui Mititelu pe Stadionul Ion Oblemenco, dar, într-un final, am reuşit. După cum merge vânzarea biletelor, sunt şanse mari ca mâine (n.r. - sâmbătă, 31 martie) să asistăm la un nou record pentru sezonul acesta al Ligii 1, precedentul de 26.834 fiind stabilit tot la un meci cu CFR, evident tot de noi", se precizează în comunicat.

Meciul CS Universitatea Craiova - CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la 20:45, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici