Pentru a treia oară consecutiv, pe Etihad, Manchester City a învins Burnley cu 5-0

Manchester City a învins, luni seara, Burnley, cu scorul de 5-0, acelaşi rezultat înregistrat şi în ultimele două întâlniri dintre cele două formaţii pe terenul „cetăţenilor”. În ciuda victoriei categorice, echipa lui Guardiala este în continuare la distanţă uriaşă de ocupanta primului loc în Premier League.

125 afișări
Imaginea articolului Pentru a treia oară consecutiv, pe Etihad, Manchester City a învins Burnley cu 5-0

Pentru a treia oară consecutiv, pe Etihad, Manchester City a învins Burnley cu 5-0

Manchester City a deschis scorul în minutul 27 prin Phil Foden. În minutul 43, Riyad Mahrez a mărit diferenţa pe tabelă, iar cinci minute mai târziu, tot el a transformat un penalty şi şi-a trimis echipa la vestiare cu un categoric 3-0.

În a doua repriză, tot „cetăţenii” au fost cei care au înscris. În minutul 51, David Silva şi-a înscris şi el numele pe tabela de marcaj.

Scorul final a fost stabilit tot de Foden, care în minutul 63 a marcat pentru un categoric 5-0.

Echipa lui Pep Guardiola a acumulat 63 de puncte şi i-a consolidat poziţia secundă în clasament, dar este în continuare departe de liderul Liverpool, care are cu 20 de puncte mai mult.

În meciul tur cu Burnley, City s-a impus cu 4-1, iar în ultimele două întâlniri directe de pe Etihad a câştigat tot cu 5-0.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici