Pep Guardiola spune că ar putea fi demis de la Manchester City dacă pierde Liga Campionilor

Pep Guardiola spune că ar putea fi demis de la Manchester City dacă nu va câştiga Liga Campionilor. Tehnicianul n-ar fi surprins dacă formaţia engleză va renunţa la el în cazul în care nu va reuşi nici în acest sezon să obţină trofeul european, scrie Football Daily.

584 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola spune că ar putea fi demis de la Manchester City dacă pierde Liga Campionilor

Pep Guardiola spune că ar putea fi demis de la Manchester City dacă pierde Liga Campionilor

„Vreau să câştig Liga Campionilor. Visez şi voi savura să pregătesc meciul cu Real Madrid. Să văd ce pot face, iar întreg procesul, care va fi cu două săptămâni înainte de joc, va fi cel mai fericit moment din cariera mea. Dacă nu câştigăm, poate veni preşedintele sau directorul sportiv şi să-mi spună «Nu eşti îndeajuns de bun, vrem Liga Campionilor, te vom da afară». Voi spune «Ok, mulţumesc, a fost o plăcere». Nu ştiu dacă va spune, se poate, dar poate să zică şi că ne-am descurcat bine şi să vedem ce putem face pentru a ne îmbunătăţi”, a declarat Guardiola într-un interviu pentru Football Daily.

Manchester City mai are şanse doar matematice la titlu în Premier League, însă e una dintre favoritele la câştigarea Cupei şi a Cupei Ligii Angliei.

Real Madrid va fi prima adversară a lui Guardiola în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Meciurile sunt programate pentru 26 februarie şi 17 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici