Pepe: "Inacceptabil că un arbitru argentinian a supervizat înfrângerea Portugaliei la Cupa Mondială”

Căpitanul naţionalei de fotbal a Portugaliei, Pepe, şi-a vărsat furia după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială, îndreptându-şi o mare parte din frustrare către arbitrul partidei, despre care susţine că nu ar fi trebuit să fie desemnat.

1008 afișări
Imaginea articolului Pepe: "Inacceptabil că un arbitru argentinian a supervizat înfrângerea Portugaliei la Cupa Mondială”

Sursa foto: MediafaxFoto

Marocul a eliminat Portugalia de la Cupa Mondială cu o victorie surprinzătoare cu 1-0, devenind astfel prima echipă africană care ajunge în semifinalele turneului. Totuşi, Portugalia nu a plecat liniştită, veteranul fundaş central Pepe exprimându-şi nemulţumirea că arbitrul argentinian Facundo Tello a arbitrat meciul, probabil având în vedere rivalitatea sportivă dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo (deşi raţionamentul său nu a fost foarte clar).

"A fost inacceptabil ca un arbitru argentinian să arbitreze meciul, după ce ieri, cu Messi vorbind, vine un argentinian şi fluieră", s-a dezlănţuit Pepe la pauză. "În repriza a doua, nu s-a dat nimic, au fost doar opt minute suplimentare. Am muncit foarte mult, opt minute, nu s-a jucat nimic. În a doua repriză, am vrut doar să jucăm. Suntem trişti, am avut calitatea de a câştiga, din păcate nu am reuşit să o facem".

Portugalia a fost surprinsă de Maroc, iar lovitura de cap a lui Youssef En-Nesyri din prima repriză s-a dovedit a fi cea care a făcut diferenţa. Marocul a rezistat încă o oră, jucând ultimele cinci minute cu 10 oameni după ce Walid Cheddira a primit două galbene în 60 de secunde în timpul suplimentar de joc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici