Perechea Halep/Tecău, eliminată în primul tur al probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Simona Halep/Horia Tecău a fost învinsă, scor 5-7, 6-7, în runda inaugurală a turneului Mare Şlem de la Roland Garros, în proba de dublu mixt, de echipa Yung Jan Chan/Max Mirnyi, favoriţi numărul 7 pe lista capilor de serie.

366 afișări
Imaginea articolului Perechea Halep/Tecău, eliminată în primul tur al probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Halep/Tecău, eliminată în primul tur al probei de dublu mixt de la Roland Garros

Primul set a fost o desfăşurare surprinzătoare. Simona Halep şi Horia Tecău s-au desprins la 2-0, însă perechea Chan/Mirnyi a revenit imediat şi a egalat la 2. La scorul de 5-5, adversarii cuplului român a reuşit să câştige împotriva serviciului, iar apoi, au închis setul în favoarea lor, cu 7-5.

În manşa secundă, fiecare echipă a reuşit câte două break-uri, iar setul s-a decis în prelungiri, unde Chan/Mirnyi au tratat mult mai bine momentele importante şi s-au impus cu 7-3. S-a terminat 7-5, 7-6, pentru perechea Yung Jan Chan/Max Mirnyi, care va juca, în turul doi al turneului de la Roland Garros, împotriva cuplului Jelena Jankovic/Nenad Zimonjic.

Halep şi Tecău vor participa în proba de dublu-mixt la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Cei doi au mai jucat doar două meciuri împreună în proba de dublu mixt, în ediţia din 2015 de la US Open, atunci când au trecut de perechea Marrero-Santana/Parra-Santonja (6-1, 6-2) şi Goerges/Zimonjic (6-2, 7-5). Simona s-a retras înainte de meciul din sferturile de finală cu perechea formată din Hingis şi Paes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici