Perechea Marius Copil/Adrian Ungur, în sferturile de finală ale BRD Năstase Ţiriac Trophy

Perechea Marius Copil/Adrian Ungur, beneficiară a unui wild card, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce a învins în primul tur cuplul Chris Guccione/Andre Sa (Australia/Brazilia).

118 afișări
Imaginea articolului Perechea Marius Copil/Adrian Ungur, în sferturile de finală ale BRD Năstase Ţiriac Trophy

Adrian Ungur şi Marius Copil (Imagine: Raul Stef/Arhiva Mediafax Foto)

Copil, locul 481 la dublu, şi Ungur, poziţia 164, au trecut cu scorul de 6-1, 6-2, după 50 de minute, de mult mai experimentata pereche australiano-braziliană. Guccione este locul 43 în clasamentul de dublu, iar Sa ocupă poziţia 57.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Copil şi Ungur vor primi 45 de puncte ATP şi un cec în valoare de 3.960 de euro.

În sferturile de finală, Copil şi Ungur vor juca împotriva învingătoarei din partida Marcos Baghdatis/ Mihail Iujnîi (Cipru/Rusia) - Rohan Bopanna/Florin Mergea (India/România, cap de serie numărul 2).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici