Perechea Mitu/Ţig s-a calificat în sferturi de finală la Shenzhen, la dublu

Perechea Andreea Mitu/Patricia Maria Ţig s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

171 afișări
Imaginea articolului Perechea Mitu/Ţig s-a calificat în sferturi de finală la Shenzhen, la dublu

Perechea Mitu/Ţig s-a calificat în sferturi de finală la Shenzhen, la dublu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Mitu şi Ţig au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră de joc, cuplul Zarina Dias/Ling Zhang (Kazahstan/China).

În sferturile de finală, Andreea Mitu şi Patricia Maria Ţig vor întâlni învingătoarele partidei dintre perechea Annika Beck/Evghenia Rodina (Germania/Rusia) şi cuplul Vera Duşevina/Katerina Siniakova (Rusia/Cehia), cap de serie numărul 3.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Shenzhen, Mitu şi Ţig vor primi 60 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 2.623 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici