Perechea Simona Halep-Irina Begu, eliminată în primul tur la turneul WTA de la Montreal

Simona Halep s-a reîntors pe terenul de tenis, iar primul meci pe care l-a jucat a fost în proba de dublu de la turneul WTA de la Montreal.

1303 afișări
Imaginea articolului Perechea Simona Halep-Irina Begu, eliminată în primul tur la turneul WTA de la Montreal

Perechea Simona Halep-Irina Begu, eliminată în primul tur la turneul WTA de la Montreal

Numărul 1 mondial a făcut pereche cu Irina Begu, dar drumul celor doua românce a fost scurt. Sportivele au fost eliminate încă din primul tur, după o oră şi 46 de minute.

Halep şi Begu au fost învinse de perechea formată din Johanna Konta (Marea Britanie) şi Shuai Zhang (China), în 3 seturi 6-4, 6-7 (1/7), 9-11.

În setul secund, la 5-4 în dreptul steagului tricolor, româncele au ratat două mingi de meci pe serviciul Simonei Halep.

În urma acestui turneu, pentru participarea la această probă, Halep şi Begu au fost recompensate cu un cec în valoare de 4.690 de dolari.

Cele două reprezentante ale ţării noastre vor continua însă la Montreal, pe taboul de simplu. Simona Halep, principala favorită a turneului, este calificată direct în turul secund, acolo unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia) şi Christina McHale (SUA), venită din calificări.

Irina Begu va debuta la simplu încă din primul tur, unde o va întâlni pe jucătoarea din Australia, Ashleigh Barty, cap de serie numărul 15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici