Performanţă uluitoare. Bernadette Szocs, medalie de aur la în proba de dublu la europenele de la Munchen

  • Perechea alcătuită din Bernadette Szocs şi austriaca Sofia Polcanova a câştigat joi seara medalia de aur în proba de dublu feminin de la Campionatul European de tenis de masă de la Munchen.
  • Ele au învins în finală cuplul român format din Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman.
823 afișări
Imaginea articolului Performanţă uluitoare. Bernadette Szocs, medalie de aur la în proba de dublu la europenele de la Munchen

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova au câştigat finala cu scorul de 3-0 (18-16, 11-6, 11-9).

După un prim set foarte echilibrat, cele două s-au impus fără probleme în următoarele două, obţinând astfel titlul european suprem.

Medalia de bronz a revenit tot României, prin Adina Diaconu, care în pereche cu spaniola Maria Xiao a pierdut semifinala în faţa viitoarelor campioane.

România mai are o medalie de argint la europenele de tenis de masă, la Munchen, câştigată de Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu la dublu mixt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici