Perie - locul 1 la aruncarea ciocanului U23, Grasu - a doua la disc, la CE de la Sofia

Sportiva Bianca Perie a câştigat, duminică, proba de aruncare a ciocanului la categoria under 23, iar Nicoleta Grasu s-a clasat pe locul doi la aruncarea discului, în Grupa A la senioare, la Campionatele Europene de la Sofia, informează site-ul oficial al competiţiei.

65 afișări
Imaginea articolului Perie - locul 1 la aruncarea ciocanului U23, Grasu - a doua la disc, la CE de la Sofia

Perie - locul 1 la aruncarea ciocanului U23, Grasu (Foto)- a doua la disc, la CE de la Sofia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Perie a reuşit o aruncare de 67,38 metri, devansându-le astfel pe Sophie Hitchon (Marea Britanie, 64,16 m) şi pe Jessika Guehaseim (Franţa, 62,43 m).

Tot la Campionatele Europene de aruncări lungi de la Sofia, Nicoleta Grasu, cu o performanţă de 59,44 metri, a fost devansată în clasament de sportiva rusă Olesia Korotkova (60,20 m). Pe locul trei al probei de aruncare a discului s-a clasat tot o atletă din Rusia, Vera Ganeieva (57,45 m).

În Grupa B la aruncarea ciocanului - senioare, Bianca Lazăr-Fezecaş a ocupat locul 7, cu 57,81 metri.

La masculin, Laurenţiu Popa a terminat pe locul 6 în Grupa B a probei de seniori la aruncarea greutăţii, cu 17,77 metri. În aceeaşi probă, dar la categoria under 23, Vlad Zinca s-a clasat pe locul 14 (15,50 metri).

Alexandru Crăescu a ocupat locul 10 în proba de aruncare a suliţei, categoria under 23, cu 63,75 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici