Peste 6.000 de spectatori vor asista la Macedonia de Nord – România. Gazonul din Skopje, afectat de ploaie

  • Peste 6.000 de spectatori vor participa miercuri seara la partida din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022 dintre Macedonia de Nord şi România, anunţă frf.ro.
  • Federaţia Română de Fotbal a publicat şi imagini cu gazonul deteriorat de pe National Arena Toshe Proeski, din Skopje.
276 afișări
Imaginea articolului Peste 6.000 de spectatori vor asista la Macedonia de Nord – România. Gazonul din Skopje, afectat de ploaie

Peste 6.000 de spectatori vor asista la Macedonia de Nord – România. Gazonul din Skopje, afectat de ploaie

În Macedonia de Nord au acces pe stadion doar persoanele vaccinate, un test negativ nefiind suficient pentru prezenţa la evenimente sportive.

„În ciuda eforturilor gazdelor, multe zone ale gazonului arătau foarte prost în dimineaţa meciului.”, relatează frf.ro, care mai scrie: „De la 21:45, indiferent de gazon, de accidentări sau de efectele pandemiei, mergem la victorie!”.

Aceasta va fi ultimul meci jucat de echipa naţională de fotbal a Românie la care nu pot participa suporterii din ţară.

Protocolul UEFA privind competiţiile în timp de pandemie a fost modificat. Până acum, suporterii echipelor vizitatoare nu aveau acces pe stadion. Practic, în ciuda susţinerii românilor din ţările unde au jucat în această perioadă, tricolorii nu au putut avea alături în deplasare şi fani veniţi din România. Dar, din această lună, Protocolul UEFA se modifică.

Astfel, practica obişnuită de alocare a 5% din capacitatea stadionului către fanii echipei oaspete nu va mai fi interzisă. Alte decizii care modifică această prevedere sau legate de prezenţa spectatorilor pot fi însă luate de către autorităţile competente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici