Peste 8.000 de tricouri cu numele lui Ray Rice au fost schimbate de suporteri

Peste 8.000 de tricouri ale echipei de fotbal american Baltimore Ravens cu numele lui Ray Rice, suspendat provizoriu pentru violenţă conjugală, au fost schimbate de suporterii formaţiei din NFL, a anunţat, sâmbătă, publicaţia Baltimore Sun.

84 afișări
Imaginea articolului Peste 8.000 de tricouri cu numele lui Ray Rice au fost schimbate de suporteri

Peste 8.000 de tricouri cu numele lui Ray Rice au fost schimbate de suporteri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conducerea clubului Baltimore Ravens le-a oferit, vineri şi sâmbătă, suporterilor şansa să schimbe tricoul cu numele lui Rice cu unul al altui jucător. Oficialii echipei se aşteptau ca 5.000 de tricouri să fie schimbate de către fani.

Conform Baltimore Sun, operaţiunea a costat aproximativ 250.000 de dolari.

Echipa de fotbal american Baltimore Ravens a pus capăt, la începutul lunii, colaborării cu jucătorul Ray Rice, după ce în presă au apărut imagini surprinse de o cameră de supraveghere, în care sportivul poate fi văzut lovindu-şi logodnica, într-un lift din Atlantic City, în luna februarie.

Ray Rice face deja obiectul unei suspendări de două meciuri de către NFL pentru comportamentul său violent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici