Peter Bodo, jurnalist ESPN: Simona Halep nu a mai jucat convingător după Wimbledon

Simona Halep are ca obiectiv câştigarea turneului de Mare Şlem- Australian Open, dar specialiştii consideră că evoluţiile mai puţin reuşite din ultimul timp, îşi vor pune amprenta asupra jocului în acest debut de sezon.

286 afișări
Imaginea articolului Peter Bodo, jurnalist ESPN: Simona Halep nu a mai jucat convingător după Wimbledon

Peter Bodo, jurnalist ESPN: Simona Halep nu a mai jucat convingător după Wimbledon

Jurnalistul Peter Bodo, de la ESPN, crede că Halep se poate încurca încă din primul meci. Comparativ cu adversara sa din prima rundă, Jennifer Brady, românca are un bilanţ nu foarte bun în ultimele confruntări de anul trecut şi în acest debut de sezon. ”Simona Halep nu a mai jucat convingător de la un moment extraordinar al carierei sale, titlul de la Wimbledon. De atunci, bilanţul este de 7 victorii şi 7 înfrângeri, iar accidentările i-au provocat probleme.

În schimb, adversara sa, Jennifer Brady, vine după două succese consecutive la Brisbane în faţa Mariei Şarapova şi a lui Ashleigh Barty.” , a precizat expertul de la ESPN, care consideră că Serena Williams îşi poate trece un nou titlu de Mare Şlem în palmares:

”Aş fi ales-o pe Bianca Andreescu dacă nu s-ar fi accidentat. Acum Serena are o şansă uriaşă de a cuceri al 24-lea titlu de Mare Şlem din carieră.” .
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici