Petiţie pentru apariţia lui Kobe Bryant pe sigla NBA, neschimbată din 1971. Câte semnături au fost strânse deja

Peste două milioane de persoane au semnat petiţia online prin care se solicită apariţia lui Kobe Bryant pe sigla NBA, care nu a fost modificată din 1971. Petiţia a fost lansată la scurt timp după decesul fostului mare baschetbalist de la Los Angeles Lakers.

1069 afișări
Imaginea articolului Petiţie pentru apariţia lui Kobe Bryant pe sigla NBA, neschimbată din 1971. Câte semnături au fost strânse deja

Sursa FOTO: Instagram

Actuala siglă, în care apare silueta fostului jucător de la Los Angeles Lakers, Jerry West, acum în vârstă de 81 de ani, a fost lansată de Alan Siegel. Cu excepţia unor mici modificări aduse textului, în 2017, sigla a rămas la fel din 1971, informează BBC.

După decesul tragic al lui Bryant, un alt jucător emblematic din istoria celor de la Los Angeles Lakers, peste două milioane de fani au semnat petiţia prin care se solicită modificarea siglei NBA.

"Odată cu moartea prematură şi neaşteptată a marelui Kobe Bryant, vă rugăm să semnaţi această petiţie în încercarea de a-l imortaliza pe noua siglă NBA", a scris Nick M, iniţiatorul petiţiei de pe site-ul change.org.

Printre cei care susţin această cauză se numără artişti precum Snoop Dogg, Justin Bieber sau Naomi Campbell. Primii doi au postat deja pe Instagram posibile variante pentru sigla NBA în care apare Kobe Bryant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New logo. @nba Let’s do what’s right

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Jan 27, 2020 at 3:57pm PST

Până în prezent, NBA nu a oferit un răspuns oficial legat de posibilitatea modificării siglei, iar Jerry West nu a comentat petiţia lansată de fani, însă şi-a exprimat regretul profund faţă de moartea tragică a lui Kobe Bryant.

"Pierderea lui Kobe, a fiicei sale Gianna şi a tuturor celor de la bord este mai mult decât tragică şi de neacceptat. Îl voi iubi pe Kobe pentru totdeauna şi voi preţui de fiecare dată timpul petrecut alături de el. L-am văzut crescând, de la un copil energic la un bărbat adevărat, inspirând viaţa multor oameni", a spus West, pentru CBC News.

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autorităţile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici