Petra Kvitova a câştigat turneul de la New Haven

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, cap de serie numărul 2 şi locul 4 WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 754.163 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

254 afișări
Imaginea articolului Petra Kvitova a câştigat turneul de la New Haven

Petra Kvitova a câştigat turneul de la New Haven (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kvitova a învins-o, în finală, cu scorul de 6-7 (6), 6-2, 6-2, după două ore şi 18 minute, pe compatrioata sa Lucie Safarova, a patra favorită a competiţiei şi poziţia a şasea în ierarhia mondială.

Pentru succesul de la New Haven, Petra Kvitova va primi 470 de puncte WTA şi un cec în valoare de 128.250 de dolari, în timp ce Safarova a încasat 68.385 de dolari şi 305 puncte WTA.

Kvitova, în vârstă de 25 de ani, a câştigat al 17-lea titlu din carieră şi al treilea din acest an, după ce s-a mai impus la Sydney şi la Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici