Petra Kvitova a ieşit şi ea din competiţie la Roma/ Avertismentul pentru Simona Halep la Roland Garros

Petra Kvitova (5 WTA) a abandonat, joi seara, în meciul din optimile de la Roma împotriva Mariei Sakkari (39 WTA), în urma unei accidentări. Cehoaica, una din candidatele pentru locul 1 modial, s-a retras la scorul de 4-0 în setul decisiv, după ce fiecare jucătoare a a cucerit câte unul din seturile precedente cu 7-5.

3530 afișări
Imaginea articolului  Petra Kvitova a ieşit şi ea din competiţie la Roma/ Avertismentul pentru Simona Halep la Roland Garros

Petra Kvitova a ieşit şi ea din competiţie la Roma, după avertismentul pe care i l-a transmis Simonei Halep

Petra Kvitova a atras atenţia, într-o conferinţă de presă susţinută la Roma, că pentru Simona Halep va fi greu să îşi apere trofeul câştigat anul trecut la Roland Garros.

„Simonei Halep nu-i va fi deloc uşor la Roland Garros. Este foarte greu să aperi orice titlu, cu atât mai mult unul de Mare Şlem. Îmi amintesc de perioada în care am fost în postura de a-mi apăra titlurile de Mare Şlem. Simţeam o presiune în plus chiar de la primul tur. Aveam emoţii suplimentare. Eşti conştientă că ai reuşit să faci o treabă bună în anul precedent şi simţi că toată lumea e cu ochii pe tine”, a spus Kvitova 

Simona Halep (2 WTA) a fost eliminată în turul secund al turneului de la Roma, după ce a pierdut în faţa cehoaicei Marketa Vondrousova (44 WTA), scor 6-2, 5-7, 3-6.

Românca a început bine partida, a câştigat de două ori pe serviciul adversarei, adjudecându-şi primul set după 33 de minute. Lucrurile s-au complicat pentru Halep în setul doi, pierdut cu 5-7, după ce Vondrousova a făcut break la ultimul game al actului.

În decisiv, Halep a acuzat probleme medicale şi a solicitat intervenţia fizioterapeutului, dar şi a antrenorului Daniel Dobre. Acesta a sfătuit-o pe Simona să continue partida în cazul în care consideră că mai este aptă, însă românca nu s-a mai ridicat la nivelul său obişnuit. Vondrousova a făcut break-ul la 4-3 şi a câştigat cu 6-3, după un meci care a durat puţin peste două ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici