Petra Kvitova, eliminată de la US Open de o jucătoare de pe locul 145 WTA

Jucătoarea cehă Petra Kvitova, numărul 4 mondial şi câştigătoare la Wimbledon în acest an, a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei de la US Open, de sportiva sârbă Aleksandra Krunici, locul 145 WTA, venită din calificări.

262 afișări
Imaginea articolului Petra Kvitova, eliminată de la US Open de o jucătoare de pe locul 145 WTA

Petra Kvitova (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Kvitova a fost învinsă de Krunici cu scorul de 6-4, 6-4.

Aleksandra Krunici va juca în optimile de finală de la US Open împotriva Victoriei Azarenka (Belarus) sau a Elenei Vesnina (Rusia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici