Petra Kvitova, în premieră în finala turneului de Mare Şlem Australian Open 2019

Petra Kvitova, locul 6 WTA, s-a calificat în finala Australian Open, menţinându-şi linia perfectă la ediţia 2019, fără set pierdut, şi după duelul cu americanca Danielle Rose Collins.

2363 afișări
Imaginea articolului Petra Kvitova, în premieră în finala turneului de Mare Şlem Australian Open 2019

Petra Kvitova s-a calificat în premieră în finala turneului de Mare Şlem Australian Open 2019

Joi dimineaţă, sportiva din Cehia s-a impus cu 7-6(2), 6-0, după o oră şi 34 de minute de joc şi, astfel, pentru prima dată în carieră, talentata şi încercata stângace va juca o finală de turneu de Mare Şlem pe o altă suprafaţă decât iarba pe care a triumfat de două ori, în 2011 şi 2014, la Wimbledon.

Nivelul de joc etalat de Kvitova a crescut constant, iar victoria la limită în primul set a fost preschimbată într-o veritabilă lecţie de tenis în al doilea, Danielle Collins fiind marcată de propriile dubii, dar şi de excelenta Kvitova.

Cehoaica are şansa de a urca, pentru prima dată în carieră, pe prima poziţie WTA - finala urmând a fi un meci decisiv pentru şefia în clasamentul mondial, fie cu Naomi Osaka, fie cu o conaţională - Karolina Pliskova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici