Petre Berbecaru ia în considerare ca Oltchim să joace meciul cu ETO Gyor la Craiova sau Vâlcea

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, luni, că sunt şanse mici ca meciul cu ETO Gyor, din semifinalele Ligii Campionilor, să se dispute la Romexpo, cele mai plauzibile variante fiind Sala "Traian" din Râmnicu Vâlcea şi Sala Polivalentă din Craiova.

264 afișări
Imaginea articolului Petre Berbecaru ia în considerare ca Oltchim să joace meciul cu ETO Gyor la Craiova sau Vâlcea

Petre Berbecaru ia în considerare ca Oltchim să joace meciul cu ETO Gyor la Craiova sau Vâlcea (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Dacă vom schimba locul, va trebui să anunţăm la Federaţia Europeană de Handbal până la finalul acestei săptămâni. Se pare că varianta Romexpo va pica, am înţeles că acolo va fi un concert exact în acea perioadă. La Bucureşti ar mai rămâne ca variantă Sala Polivalentă, dar eu mă gândesc că ar fi mai bine la Craiova sau chiar să rămânem la Râmnicu Vâlcea. Ne gândim şi la modul în care spectatorii pot ajuta echipa şi e clar că în Oltenia se crează o atmosferă senzaţională. În orice caz vom analiza toate variantele şi vom lua o decizie în scurt timp", spus Berbecaru.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a încheiat grupa a doua principală pe locul secund, urmând să întâlnească la 6/7 aprilie, pe teren propriu, formaţia ungară ETO Gyor. Returul va avea loc la 13/14 aprilie, în Ungaria.

În sezonul trecut, Oltchim a fost eliminată în semifinale, de Gyor ETO, formaţia care a pierdut ulterior trofeul, în faţa celor de la Buducnost.

Obiectivul echipei Oltchim în actuala stagiune este câştigarea Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici