Petre Berbecaru: Oltchim a arătat astăzi că poate trece peste orice!

Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, după victoria cu Hypo Viena (25-24) că fetele au dat dovadă de spirit de echipă şi au demonstrat că pot trece peste orice.

176 afișări
Imaginea articolului Petre Berbecaru: Oltchim a arătat astăzi că poate trece peste orice!

Petre Berbecaru: Oltchim a arătat astăzi că poate trece peste orice!

"Este o victorie mare, care nu doar că ne asigură locul 1 în grupă, dar a şi demonstrat că Oltchim poate trece peste orice. M-am aşteptat că va fi un meci greu, pentru că Hypo îşi juca şansa de a avea asigurată calificarea mai departe încă din seara asta. Era clar că va lupta cu orice preţ. Aşa, vor avea de tras serios cu Randers, în ultima etapă. La noi, mi-a plăcut spiritul de echipă al fetelor, portarii Navarro şi Ungureanu, dar şi interul Bulatovici", a declarat Petre Berbecaru, pentru MEDIAFAX.

Oficialul vâlcean a mai precizat că Marija Jovanovici, care a fost accidentată în minutul 35, are probleme la gleznă, dar că se bucură că nu e vorba de o accidentare grav la genunchi, cum părea iniţial: "Sperăm că îşi va reveni cât mai repede".

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, în deplasare, formaţia austriacă Hypo Viena, scor 25-24 (14-12), în meci contând pentru etapa a V-a din grupa A a Ligii Campionilor.

În primul meci al etapei a V-a, disputat tot duminică, Buxtehuder SV-Randers HK, scor 27-33 (11-16).

După cinci etape derulate în grupa A, clasamentul este următorul: 1. Oltchim 10 puncte, 2. Hypo Viena 6, 3. Randers HK 4, 4. Buxtehuder SV 0 puncte.

În primele patru etape, campioana României a obţinut doar victorii, fiind calificată în grupele principale, după cum urmează: 32-25 cu Hypo, 35-14 cu Buxtehuder, 24-20 şi 27-23 cu Randers HK.

Oltchim mai are de jucat un singur meci, pe teren propriu, cu Buxtehuder SV, în 18 noiembrie, iar două zile mai târziu îşi va afla adversarele din grupele principale, la tragerea la sorţi de la Viena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici